Maak een support ticket

Hulp nodig of een vraag over je website? Maak een support ticket aan en wij contacteren u zo spoedig mogelijk.

Ticket aanmaken

Login klanten
Home / Drupal 8 is beschikbaar

Drupal 8 is beschikbaar

Aan de hand van uw CMS kan je uw website aanpassen en beheren. Drupal 8 is een Content Management Systeem, kortweg CMS. Drupal 8 heeft heel wat nieuwe verbetering te bieden voor de bezoeker van de website, de webmaster of redacteur en de ontwikkelaar.

Responsive design en mobiele apps.

De bezoeker krijgt een betere ervaring van de websites die gemaakt zijn in Drupal 8. Men hanteert het 'Mobile-First' principe zodat de website volledig responsive is. Ongeacht welk apparaat (smartphone, tablet, laptop, pc, mac) of welke browser de bezoeker gebruikt, de website past zich vloeiend aan het scherm. Alle standaard front- & backend thema’s zijn volledig responsive waardoor je zeer gemakkelijk zaken kan gaan aanpassen & bekijken op je mobiele telefoon of tablet.

Eenvoudiger bewerken

De webmaster van een Drupal 8 website krijgt heel wat tools die het invullen of aanpassen van de website gemakkelijker moeten maken. De teksten kunnen rechtstreeks aangepast worden in de website aan de hand van een eenvoudige editor. Geen bewerkknop meer voor snelle tekst aanpassingen maar rechtstreeks in de website aanpassen.

Meertalige website

Drupal 8 bevat standaard modules om de inhoud en labels op de website te vertalen. Geen gedoe meer om heel wat extra modules te installeren om een bedrijfswebsite te vertalen. In een land als België die drietalig is, kunnen we deze evolutie enkel maar toejuichen.

 

 

Steven Vandooren

Steven Vandooren is oprichter van internetbureau Adiatis. Door de jarenlange ervaring bij kleine en grote bedrijven kan hij jou helpen met de juiste tools en know-how met jouw Internet Marketing.

Reacties (0)

Nieuwe reactie