Maak een support ticket

Hulp nodig of een vraag over je website? Maak een support ticket aan en wij contacteren u zo spoedig mogelijk.

Ticket aanmaken

Login klanten
Home / Diensten / Webdesign

Webdesign

Adiatis maakt websites die passen bij de identiteit van jouw bedrijf  of in de stijl van jouw campagne. Nadat we jouw wensen hebben besproken kunnen we overgaan tot de technische aspecten van uw website. Weloverwogen wordt er besloten welke technieken en methoden het beste gebruikt worden om een professioneel eindproduct te bewerkstelligen.

Gebruiksvriendelijke website

Uw website moet er niet alleen fantastisch mooi uitzien maar er moet ook een duidelijke navigatie zijn. De bezoeker mag niet te lang zoeken naar de juiste informatie of men verlaat jouw website. Door gebruik te maken van duidelijke navigatie en links zorgen wij er voor dat uw klanten via de snelste weg bij de juiste informatie komen.

Website onderhoud

Natuurlijk wil je niet afhankelijk zijn van ons als je een nieuwsbericht wilt toevoegen, een foto wilt toevoegen of een aanmeldformulier wilt maken voor het evenement dat je organiseert. Daarom maken we gebruik vanDrupal CMS.

Promotie en Internet Marketing

Als uw website afgewerkt is, kunnen wij helpen met de promotie van uw website. Wij zorgen dat uw website aangemeld wordt bij alle grote zoekmachines. Tevens kunnen wij u begeleiden met het versturen van nieuwsbrieven. Wij kunnen ook landingspagina's voorzien voor uw online en offline acties dat je voert in andere media.